1. Cerca imatges que vagin bé per al teu blog sobre Venècia.
2. Cerca imatges sobre màscares venecianes.
3. Cerca informació sobre Venècia, la seva història, la seva gastronomia i els seus costums.
Venècia va ser fundada al segle V per persones que tractaven de fugir dels atacs dels pobles germànics. Al principi de la seva història depenia de l'Imperi Romà d'Orient , és a dir de Constantinoble, però poc a poc va arribar a independitzar-se d'allò. Durant diversos segles Venècia va tenir un poder que li va permetre dominar els mars del món medieval . Va ocupar una posició dominant en el comerç amb els regnes de la Xina i l'Índia . Fins a l'any 1797 va ser capital de la República de Venècia i , amb els seus 180 000 habitants , una de les ciutats més grans enEuropa . Després d'una època de dominació francesa i austríaca , Venècia va ser incorporada a Itàlia l'any 1866 . Des de la seva fundació , la ciutat ha patit els efectes d'inundacions periòdiques. En l'actualitat la ciutat afronta una greu amenaça per les repetides inundacions . A la primavera i tardor té lloc l'anomenada acqua alta
Plats i postres Peix del mar Adriàtic . El més típic són les gambes , calamars , crancs de Murano o les sardines Carpaccio amb formatge parmesà Fetge a la veneciana Arròs a la " pescatora " " Mandolato " : torró cruixent amb ametlla " Gelato " ( gelat ) : hi ha molts sabors típics de la zona del Vèneto Begudes típiques : La beguda més típica a la ciutat és el spritz , un refresc amb alcohol , molt tradicional de la zona del Vèneto . Es pot prendre acompanyat de bitter . També és molt típic el crodino , una beguda no alcohòlica ; el Prosecco , un escumós ; el bellini , un còctel amb vi i suc de préssec blanc ; el " bussulai " , beguda a força de canyella , o el sgroppino , un licor amb sorbet de llimona , vodka i prosecco .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada